Κατηγορίες
Your Cart

Τρόποι αποστολής

Παράδοση με μεταφορική ή Courier στην διεύθυνση που θα υποδείξετε
Εάν θέλετε να δείτε πόσο θα κοστίσει η μεταφορά για προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, προσθέστε στο καλάθι αγορών τα προϊόντα και μετά πατήστε εμφάνιση εκτίμηση Κόστους Αποστολής & Σχετικών Φόρων μετά προσθέστε το νομό & το πιο σημαντικό τον Ταχυδρομικό Κώδικα της Περιoχής σας.

Η παράδοση των προϊόντων με Courier εκτελούνται σύμφωνα με το χρόνο παράδοσης που αναφέρει το προϊόν στο πεδίο χρόνο παράδοσης, η παράδοση σε επαρχίες εκτελούνται στο χώρο του πελάτη ενω στα νησιά γίνεται παραλαβή από το κοντίνοτερο σταθμό της Courier.

Η παράδοση των προϊόντων με μεταφορική εκτελούνται σύμφωνα με το μέγιστο χρόνο παράδοσης που αναφέρει το προϊόν στο πεδίο χρόνο παράδοσης, η παράδοση γίνεται επί του πεζοδρομίου, σε ορισμένους Νομούς και περιοχές μπορεί να μην εξυπηρετεί η μεταφορική και να γίνει παραλαβή από πρακτορείο μεταφορών.

Οι παραδόσεις γίνονται τις εργάσιμες ημέρες και οι ώρες προγραμματίζονται από τις ανάλογες μεταφορικές εώς 16:00 ώρα.
Για παράδοση Σαββάτου για τις μεταφορικές και τις Courier οι χρεώσεις είναι επιπλέον 3 φόρες από το ποσό των μεταφορικών.

Εταιρίες συνεργαζόμενες :
Αποστολές στον χώρο που θα υποδείξετε
Οι αποστολές με μεταφορική αποστέλνονται με συνεργαζόμενα πρακτορεία ανάλογα την περιοχή.  Εκτελούνται από αποθήκες της Χαλκίδας ή της Θεσσαλονίκης ανάλογα τα προϊόντα. 
Οι αποστολές με Courier αποστέλνονται με Speedex ή με Elta Courier

Οι τιμές για μεταφορική υπολογίζονται με την ογκομέτρηση με αυτοματοποίηση ανα προϊόν κατα την προσθήκη του προϊόντος.
Οι τιμές με Courier υπολογίζονται με το βάρος με αυτοματοποίηση ανα προϊόν κατα την προσθήκη του προϊόντος.


Παράδοση σε μεταφορική της επιλογή σας στην Αθήνα (Βοτανικό)
Η εταιρία παραδίδει με μεταφορική της Χαλκίδα ή της Θεσσαλονίκης σε μεταφορική που θα υποδείξετε στην Αθήνα οπου εδρεύει στο Βοτανικό, για άλλες περιοχές επιλέγετε παράδοση επί του πεζοδρομίου. Αναλαμβάνει τη μεταφορά μέχρι το πρακτορείο της επιλογής σας και σας χρεώνει μόνο το αντίστοιχο ποσό. Το κόστος μεταφοράς από το πρακτορείο στο χώρο σας συμφωνείται και πληρώνεται από εσάς. Παρακαλούμε αναγράψτε την μεταφορική που θέλετε να αποσταλεί στην Προσθήκη σχολίων για την παραγγελία.
Προσοχή στην περίπτωση μεταφορική της επιλογής σας, Τα προιόντα ταξιδεύουν προς εσάς με ευθύνη δικιά σας. Κατά την παραλαβή να γίνει έλεγχος των δεμάτων, διότι μετά την υπογραφή της φορτωτικής ουδεμία ζημιά δεν αναγνωρίζεται.

Παραλαβή από την μεταφορική της Αθήνας
Μπορείτε να παραλάβετε από την μεταφορική της Αθήνας όπου εδρεύει στην περιοχή Βοτανικό.

Παραλαβή από την μεταφορική της Θεσσαλονικής
Μπορείτε να παραλάβετε από την μεταφορική της Θεσσαλονικής  όπου εδρεύει στην περιοχή Καλοχωρίου.

Παραλαβή από την μεταφορική της Χαλκίδα
Μπορείτε να παραλάβετε από το πρακτορείο της Χαλκίδας.
(Απαιτείται ηλεκτρονική παραγγελία είτε τηλεφωνική) Ο χρόνος παραλαβής είναι  σύμφωνα με τους χρόνους παραδόσεων που αναφέρει στο προϊόν.

Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Mycollection.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Διαβάστε περισσότερα